Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Reciclatge

Alcaldia

Jordi Xena

 

  

Benvinguts i benvingudes al portal web de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, des d’on aprofito per fer una salutació cordial a tothom qui ens visita.

 

Ens sentim molt satisfets de poder compartir amb tots vosaltres el nostre poble, la nostra gent i el magnífic entorn que ens ofereix la vall de la Tordera, en els peus del Montseny.

 

Mitjançant aquesta pàgina web posem a l’abast de la ciutadania la informació actualitzada que sigui d’interès sobre el consistori del municipi, els seus equipaments i serveis, i el moviment associatiu.

 

L’administració local, mica en mica, s’ha hagut d’anar modernitzant, i més ara que ens trobem en un moment en què les tecnologies de la informació tenen un paper determinant en el nostre dia a dia. Per això, l’equip de govern municipal que presideixo vol que aquest web sigui una eina fonamental i moderna que doni una visió fefaent de Palau, i que permeti mantenir canals d’informació constant amb la ciutadania.

 

Es tracta de fer passos cada vegada més grans pel que coneixem com a e-administració, i fer accessible a tots els ciutadans i totes les ciutadanes els mitjans per a poder interactuar, fer gestions i tràmits des de casa, i sense haver de desplaçar-se a l’edifici de l’ajuntament.

 

Sóc conscient que encara queda camí per recórrer, però la voluntat és que www.smpalautordera.cat sigui cada dia més un mitjà de comunicació de proximitat, dinàmic i vàlid per a tothom que estigui interessat en qualsevol aspecte de Santa Maria de Palautordera.

 

Desitjo, des d’aquesta finestra virtual, que la pàgina web de l’ajuntament us sigui de la màxima utilitat.

 

L’alcalde,

Jordi Xena i Ibáñez

 

 

 

BIOGRAFIA

 

Santa Maria de Palautordera, 1962. Enginyer tècnic, casat i amb tres fills. Va ser regidor de l’ajuntament durant la legislatura 1999-2003 i del 2003 al 2007 va ser regidor d’Ensenyament, Comunicació i Planificació del Territori. Del 2011 al 2015 ha estat Conseller de Consum del Consell Comarcal del Vallès Oriental i des de 2015 n’és el vicepresident. Des de novembre de 2015 és president de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). Vinculat a diverses entitats culturals i comercials del municipi com el Patronat i l’UBIC (Unió de Botiguers i Comerciants de Palautordera), de la qual en va ser president, actualment és copropietari d’un comerç familiar local i alcalde des de 2011 pel Partit Demòcrata. També és el responsable de les àrees de Governació, Política urbanística i habitatge, i Obres i serveis.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona