Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Pont Romà

Imatges relacionades

 • Fontmartina

  Fontmartina

 • Fontmartina

  Fontmartina

 • Fontmartina

  Fontmartina

 • Fontmartina

  Fontmartina

L’ESCOLA QUE SEREM

3 de desembre de 2018

El curs passat va néixer la Visió de Centre de l’Escola Fontmartina, que marca el full de ruta  fruit del consens de la comunitat educativa sobre com ha de ser el nostre centre en un futur proper. Aquesta està fonamentada en els quatre eixos del marc d’escola avançada (Propòsit, Pràctiques, Avaluació i Organització), en el context i l’entorn propi del centre. A més a més, alinea i implica a la comunitat educativa en una direcció clara i compartida.

El passat 7 d’octubre es va presentar la Visió de centre a tota la comunitat educativa, resultat del que s’havia construït amb la participació activa de pares, mares, alumnes i professorat.

L’equip impulsor juntament amb la regidoria d’Ensenyament de l’ajuntament de Santa Maria de Palautordera, l’AMPA i els pares i mares del Consell Escolar van dissenyar una jornada dinàmica i innovadora amb l’objectiu de celebrar i compartir el procés endegat, conèixer els aspectes de la nova filosofia d’escola i generar el compromís de tota la comunitat educativa en el camí que ens portarà a progressar cap a una educació fonamentada en els 7 principis de l’aprenentatge.

Amb una participació molt satisfactòria la jornada va ser de caràcter lúdic, on conjuntament pares, mares i alumnes van poder, mitjançant l’experimentació i la vivenciació, identificar els trets més importants de la Visió de centre. Aquesta va resultar molt enriquidora, productiva i positiva.

L’escola Fontmartina  progressa seguint el rumb marcat i aquest curs ja ha començat a implementar canvis significatius que s'estan materialitzant en els cursos. Entre d’altres, s'han iniciat diferents entorns d’aprenentatge innovadors, s’han reestructurat els horaris i espais de l’escola i s’han iniciat nous sistemes de treball com la cotutoria i la codocència.

La missió de la nostra escola és anar fent camí, posant especial atenció i dedicació en el trajecte, l’equipatge i els companys i companyes de viatge i no només en el destí.


#somescolafontmartina


Aquest article no es va poder publicar sencer, per falta d'espai, en La Veu de Palau 63

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona